Winterlicious TAG!!!

Ezt a jópofa TAG-et az egyik YouTube-os videóban láttam, nagyon megtetszett ezért, én is elkészítettem a saját listámat.

944824_703044929719321_906674017_n.jpg

      Kedvenc téli körömlakkod?

 Mivel, épített zselés körmöm van már több mint egy éve, ezért lakkokat csak a lábkörmömre használok bár, télen azt is kevésbé. A kedvenc téli színeim viszont a bordó, ezüst, arany és a fekete. A színeket szeretem kombinálni és az ünnepekre különleges körömdizájnt csináltatok, amit majd egy bejegyzésben meg is fogok mutatni.

 

      Kedvenc téli ajakápoló terméked?

Az abszolút kedvencem a Carmex ajakbalzsam és pont. Szerintem úgy tökéletes, ahogy van, nemhiába, használják előszeretettel a profi sminkesek is.

Gyanítom viszont, hogy a CoconutOil Cosmetics argánolajos ajakápoló balzsamát is meg fogom szeretni az elkövetkező időszakban. A termékről korábban már részletesen írtam már itt.

 

      Kedvenc téli ruhadarabod?

Nem vitás, hogy a piros télikabátom, amit pár éve egy használtruha boltban vettem, de a szerelem még mindig tart. Nagyon sok bókot kapok, ha ezt a kabátot veszem fel, főleg ha a csuklyát is felveszem, úgy nézek ki, mint Piroska.

1453492_684736971550117_1709072590_n.jpg

 

      Kedvenc téli kiegészítőd?

Természetesen a sapka és a kesztyű, piros színben. Naná, mi másban? Ha még eddig nem jöttetek volna, rá akkor most elmondom, hogy a piros a kedvenc színem. A mézeskalácsos, télapós és egyéb giccses darabokért is odavagyok egyébként. :)

 

      A kedvenc téli illatgyertyád?

Mindegy milyen márka, csak almás-fahéjas legyen.

 

      Kedvenc téli italod?

Tea, minden mennyiségben és ízvilágban valamint a forralt bor, of course.

 

      All time favourite karácsonyi mozid?

Reszkessetek betörők, ez van, tudom… 

tumblr_mv1vlfiqxo1sfikjqo1_500.gif

 

      Kedvenc karácsonyi dalod?

 Mariah Carey-All I want for Christmas- a környezetemet, módszeresen ki tudom idegelni, az év ezen időszakában ezzel. *gonosz kacaj*

tumblr_nfwzudvpn31s9lptno1_500.gif

 

      Kedvenc karácsony ételed/édességed?

 A langalló, amit a karácsonyi vásárban szeretek enni valamint anyukám ünnepi krumplisalátája, amit ebédre, vacsorára husival, husi nélkül és kb. minden étkezés alkalmával eszek a három ünnepnap alatt. Édességek terén, a szaloncukor, amit előszeretettel lopkodtam kiskoromban a feldíszített fáról. Most már megjavultam. Már nem csinálom ezt. Szeretem még a mézeskalácsot is valamint a bejglit, bár amióta nem élnek a mamáim, az óta nem ettem sajnos olyan fantasztikusat, amilyet csak ők tudtak sütni.

 

   Kedvenc karácsonyi dekorációd?

 Különösebb kedvencem nincs, bár most beszereztem egy pingvint a mekiből. Nem, nem magamnak vettem Happy Meal menüt. Na, jó! Lebuktam! De olyan kis aranyos volt, hogy muszáj volt, még vizet is tud spriccelni a csőréből muhahahaa!!! Nem egy tipikus karácsonyi szimbólum, de nekem most ez a number one. A pingvinek cukik és elmebetegek. Szeretjük a pingvineket!

wp_20141204_014.jpg

 

   Tervek a karácsonyi időszakra?

Utazni nem szoktunk a családdal sehová, csak  közeli családtagokat látogatjuk meg december 25-én és 26-án, és a terv a szokásos: eszünk, iszunk egész nap valamint pizsamában vagyunk, és megint eszünk és minden évben ugyanazokat a filmeket, sorozatokat nézzük meg. De sosem unjuk, mert ennek meg van a maga varázsa :)

 

Remélem tetszett ez a kis tag, ha kedvetek van, hozzá készítsétek el Ti is a téli kedvenceiteket!

 

Dóri