Black Friday Haul #2

Ezt a korrektort már régóta meg akartam kaparintani. A hazai boltokban sajnos én nem találkoztam vele.  A Black Friday alkalmával szerencsére sikerült is ingyen házhoz szállítással 1690 Ft-os áron megrendelnem INNEN.

wake-me-up-concealer_product-01.jpg

 

Rengeteg jót olvastam és hallottam erről a termékről és mivel még mindig keresem a szem alatti sötét karikáimra a tökéletesen fedő korrektort, ezért nagy reményeket fűztem hozzá.

A termékről

A Rimmel első teljes fedést biztosító korrektora, vitaminokkal, peptidekkel, világosítja és élénkíti a bőrszínt valamint eltünteti a fáradtság jeleit.

A csomagolás

Semmi extra, a megszokott applikátoros korrektor, használata könnyű és egyszerűen építhetjük vele fel több rétegben a terméket.

wp_20141204_022.jpg

 

Elérhető árnyalatok

Négyféle árnyalat kapható, én mindig a legvilágosabb színt szoktam választani legyen szó bármilyen korrektorról. A választásom éppen ezért az Ivory-ra esett.

image3xl.jpgAz állaga/fedése

Megmondom őszintén nekem kicsit csalódás volt, mivel erős fedést ír a csomagolás azonban szerintem elég könnyű fedése van, sárgás tónusú.  Az állaga nagyon krémes és zsíros emiatt száraz bőrre inkább ajánlanám, mint zsíros és kombinált bőrtípusra. Az én kombinált bőrömre, annyira nem vált be. Az apróbb bőrhibákra viszont jó valamint a bőrpirosságot is szépen elfedi.

 

wp_20141204_024.jpg

A szem alatti elég sötét karikáimat viszont egyáltalán nem halványította el megfelelően csak világosította és élénkebbé tette. A halványabb karikákra viszont tökéletes lehet. Nem kenődik, és nem ül bele a szem alatti ráncokba, ez mindenképpen pozitívum.

Értékelés

Sajnos nálam nem aratott túlzott sikert ez a korrektor. A szemem alatti sötét foltokra egyáltalán nem vált be csak az apróbb bőrhibákra és a pirosságra. Szóval a WOW! faktor, elmaradt még mindig keresem a tökéletes terméket.

A jelenlegi kedvencem a Catrice Camouflage korrektor, Ivory árnyalata.

 

Ti milyen korrektort használtok, illetve ajánlotok a nagyon makacs szem alatti karikákra?

 

Dóri