Fejezetek egy egérke naplójából #1

Egy hete készítettem el a blogot, egy hete írtam a bemutatkozó bejegyzésemet. Azóta csak kapkodom a fejem, hogy Úristen eltelt egy hét és ez már a tizedik írásom.

Engedjetek meg nekem egy kis egy heti összefoglalót. Bizony, eltelt egy hét a blog indulása óta :) Nagyszerű érzés, hogy azóta már van 45 követőm a facebook csoportban és megannyian elolvasták már egy-egy posztomat. Másnak kis dolog, de nekem hatalmas, hogy az elmúlt 7 napban minden nap írtam valamit vagy akár többet is. Annyi ötletem van, annyira fantasztikus érzés, hogy valami olyat csinálok, amitől kikapcsolok, amivel remélem másnak is adok és saját magam is tanulok belőle, több leszek tőle. Nem érdekelnek azok a sztereotípiák, hogy na, ez is csak egy ugyanolyan kaptafára „megcsinált” manapság százasával készített beauty blog. Nem érzem annak. Szeretem a divatot, a szépségipart, a szép sminkeket. Arról írok, amit szeretek számomra ez evidens. Elsősorban tényleg ezek érdekelnek, de mivel a „lélemorzsázásban” is jártas vagyok, ezért azokat sem fogom hanyagolni.

believe.jpg

 Ebben ott vagyok én, ez olyan „Dóris”, ebben benne van szívem-lelkem és az alkotói vénám ez által feléledt ott bennem, valahol nagyon mélyen.  Igen, ez kellett nekem ez az érzés, amikor egy halott főnixmadár feltámad hamvaiból és újra éled. Köszönöm, hogy olvastok, köszönöm a pozitív szavakat, a bátorítást. Ezek mind arra sarkallnak, hogy ugyanolyan lelkesedéssel folytassam tovább az írást és, hogy folyamatosan fejlődjek. Imádom, imádom az egész eufóriával tölt el ez pedig egy akkora hajtóerő ami kell ahhoz, hogy az apró dolgokban is örömét találja az ember lánya.

Az első komment amint kaptam, egy szívecske volt, itt a blogon. Ez most tökéletesen kifejezi az érzéseimet, ami lehet egy kicsit csöpögősre sikerült, de néha kell ilyen is. :) <3

Az a dolgom, hogy alkossak! Az már édes mindegy, hogy mit.

P.S I Love You c.film

 

Szép estét!

 

Dóri