A hónap kedvencei- 2014. december

Igen tudom, már túl vagyunk bőven a decemberi hónapon, de annyi minden újba kezdtem év elején, hogy most jött csak a lehetőség, hogy megírjam ezt a bejegyzést. Ezzel egy újabb, állandó rovatot is indítok a blogon, "A hónap kedvencei névvel. Egy hónap telt el a blog indulása óta, de fantasztikus, hogy azóta mennyi minden kikristályosodott bennem. Ez nem csak szépségápolási termékekre vonatkozik, hanem tulajdonképpen mindenre, ami úgy gondolom, hogy meghatározó volt az adott hónap során. Ez lehet étel, ital, sorozat, akármi…

Lássuk is mik voltak az év végi kedvenceim!

december1.jpg

 

Garnier Micellás víz

Mondhatni ez minden hónapban egy jolly joker termék már tavaly tavasz óta amióta először használtam. Egyszerűen imádom! A lusta lányok kedvenc sminkeltávolítója lehet. Tehát az enyém is.

URIAGE Créme Lavante- krém-tusfürdő

Ez a decemberi Pixibox-ban volt, amiről ITT olvashattok. Egy hónap használat után kijelenthetem, hogy ez egy fantasztikus termék! Az egész csomagban ez volt az egyetlen, amit azóta is folyamatosan használok. A bőr fantasztikusan puha lesz a használat után és a testápolót is akár simán el lehet hagyni utána. Az egyetlen, ami kicsit visszatart az újravásárlástól az az ára. Elég húzós.

Oriflame Love Nature- Aloe vera krémzselé

A napi sminkrutinom során használom, amiről ITT olvashattok bővebben. Az illata, az állaga számomra tökéletes. Nagyon jól hidratál bár a bőröm még ezek ellenére is a nap végére sajnos fényes lesz.

Illatgyertyák minden mennyiségben

Almás fahéjason kívül egy árnyjátékos pacsuli illatú gyertya volt még a kedvencem. Amint meggyújtod az üveg különböző színekben pompázik és eszméletlen finom és nyugtató illattal lengi be a szobát. Erről fényképet az Instagramon találhattok @dorieponi

Tea, tea, tea!

Minden ízben és mennyiségben! Szerintem december folyamán irdatlan mennyiséget elfogyasztottam belőle. Jelenleg a zöld teával próbálkozom, kisebb nagyobb sikerrel amiről ITT is olvashattok a "Fit Files" rovatban.

A Gyűrűk Ura és a Hobbit trilógia

Nálam kicsit megkésve jött ez a Hobbit láz, de a két ünnep között kivégeztem az egészet. Mit mondhatnék? Az öt sereg csatáját már a moziban néztem meg és imádtam. Természetesen imádom a hobbitokat, a tündéket na meg a kis pónikat :D Néha előfordult, hogy nem értettem mindent a filmben, szerintem kicsit nehezen emészthető a sok-sok részlet benne. A nagy szerencsém, hogy szakavatott segítségem is van ilyen esetben és gyorsan helyre is áll a káosz :)  Csak én vagyok ezzel így, hogy néha nem tudom merre van az előre? :D A rajongásom pedig tényleg komoly, a Gyűrűk Ura trilógiát elkezdem majd olvasni, reményeim szerint nem is olyan sokára.

osszemosott-a-hobbit-az-ot-sereg-csataja-banner.jpg

A legtöbbet hallgatott dal pedig nem más volt, mint Taylor Swift-Shake It Off –ja, ami tudom, hogy nem egy friss dal, de ez van. Előszeretettel ráztam rá a múlt hónapban. :D

tumblr_naiv4kjvgc1r02hs8o1_1280.gif

 

Nektek mik voltak az előző hónap kedvencei?

 

Dóri