My Bloody Valentine

Valentin -nap? Az emberek többsége általában összerezzen, ha ezt meghallja. Manapság egyre nagyobb hangsúly kap ez az „ünnep”?! de úgy gondolom, hogy érdemes pár dolgot tisztázni ezzel kapcsolatban. Nati bejegyzése után gondoltam, hogy én is megosztom a gondolataimat a nagy Valentin napi mizéria témájában. 

Szent Bálint (Valentin, vagy Valentinus) a szerelmesek, a lelkibetegek és az epilepsziával élők védőszentje, keresztény mártír volt az ókori Rómában. Világszerte február 14-én ünneplik. Magyarországon a 90-es évek elején kezdett elterjedni, hogy ezen a napon szerelmesek megajándékozzák egymást. Ugye, hogy te is azt hitted, hogy Amerikából jött ez a szokás? Tévedés :)

images-11.jpg

Manapság inkább az jellemzőbb, hogy ez a nap anti ünneppé vált és nem csak az internetet, hanem a közösségi oldalakat is elárasztják a „jobbnál jobb” Valentin ellenes képek. A véleményem szimplán erről az, hogy aki nem szereti, rendben van, de aki úgy gondolja, hogy neki ezt ünnepelnie kell, azt ne nézzük már ufónak és Vica Verse. Jöhetnek a pro és kontra érvek, persze mint mindennél, de én cseppet sem fogom magam ezen a napon a földhöz vágni, ugyanolyan nap ez, mint a többi. Apropó azok, akik nagyon Valentin nap ellenesek…nem savanyú a szőlő egy kicsit? :)  Azért fordított pszichológiával ezt is meg lehet magyarázni, hogy aki ennyire ellene van, az titkon mégis lehet, hogy vágyik rá.

valentin_workacholic.jpg

Az idei február 14-ét annyira jól elviszi úgyis a Szürke ötven árnyalata mozi, hogy az valami fantasztikus! Ha belegondolunk azért ez mekkora üzlet a virág és a csoki biznisz mellett. Akkor most lehet a kettőt egyszerre utálni és gondolom, nem kell sokat várni, hogy ellepjék a netet az ezzel kapcsolatos trollkodások.

hr_fifty_shades_of_grey_2-1.jpg

 

Kapaszkodjatok meg! Én Valentin- nap moziba megyek. Dingdingding mit nézek meg? Bizony bizony a Szürke ötven árnyalatát, amire már 2 hete foglaltam jegyet és rajtam kívül még rohadt sok ember fogja ugyanezt tenni…és tudjátok mi a legszebb benne? Az, hogy ez annyira nem számít és hoppá már le is csengett a Valentin-nap. :)

 

Sok szeretettel ajánlom azoknak, akik kellőképpen valami nagyon FuckThisShit napot akarnak tartani ekkor, hogy nézzétek meg a My Bloody Valentine 3D-t! Zseniális! :D

letoltes.jpg 

Dóri