Fit files #5

Szánom bánom, hogy eltelt másfél hónap!!! amióta az utolsó fit files bejegyzést megírtam. Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt én szerettem volna. Lerövidítve: nem volt miről írnom.  :(

i-am-a-drama-queen-so-give-me-my-crown.png

Mondhatni beleestem abba a hibába, hogy nagy lelkesen vettem a januárt és nem számoltam azzal, hogy hát az élet bizony néha akadályokat gördít elénk. Tudom, ez másnak kifogásnak hangzik és lehet, hogy ez kifogás is, de attól még őszinte leszek. A rendszeres mozgásról szőtt terveim nem valósultak meg. Ennek az oka, hogy rengeteg időt töltök a könyvek felett és a gép előtt mivel szakdolgozatot írok és az a helyzet, hogy most ez áll minden előtt. Túlcsúszó vagyok, és eszem ágában sincs még többet ráhúzni. A másik pedig a munka. Annyira monoton és agyzsibbasztó munkát végzek jelenleg, hogy a nap végére zombi üzemmódba kapcsolok és komolyan mondom, hogy hazaérve már csak ülni tudok és bambulni magam elé. :D KIFOGÁS, KIFOGÁS, KIFOGÁS!!!! Nagyon szeretném, ha minden álomszerűen menne ezen a téren és bizony irigylem azokat, akik be tudják építeni ezt a mindennapjukba, nekem egyelőre nem sikerült. Bízom benne, hogy ezen tudok változtatni.

Abban bízok, hogy ha majd jobb idő lesz, akkor több kedvem lesz kimenni a szabadba és megmozgatni petyhüdt kis testem. Furcsa dolog, de annak ellenére, hogy nem sportoltam semmit még így is fogytam. Jelenleg -2kg-nál tartok, ami azt jelenti, hogy az aktuális súlyom 55 kg. Mondanám, hogy szuper, de ez a fogyás inkább a stressznek köszönhető, ami meg nem tartozik a szipiszuper kategóriába. Az étrendemben sem történt nagy változás, az édességeket kerülöm és szerencsére nem is kívánom és nem is nassolok. A gyorskaják sajnos néha befigyelnek egy-egy hamburger vagy döner formájában, de azt sem tartom vészesnek. Igazából nem is akarok én már fogyni, mert jól érzem magam, ami hiányzik az tényleg az erőnlét.

nevtelen.jpg

 

A lényeg, hogy a továbbiakban inkább nem bocsátkozom „nagy tervekbe” mert így elég hitelét vesztett leszek, sajnos magamnak is. :(  Tudtam én, hogy ez nem lesz egy könnyű menet, de nem adom fel!

 

Dóri