A "D" típusú pasik és a szeretetkurva csajok

Tisztázzuk mindjárt a legelején, hogy nem vagyok megrögzött feminista –karrierista - tupír maca, aki megkeseredett. Egyszerűen csak az események láncolata megköveteli már eme írás megszületését. Elegem van abból, amit tapasztalok, amit magam körül látok, és amire nem tudom a választ! Nem fújok a pasikra, csajokra mert rájöttem, hogy minden mindennel összefügg, és ok-okozati kapcsolatban van. Miért lettél te ilyen? Mi váltotta ki ezt belőled? Mi lehet a megoldás? A válaszokat mindenki maga döntse el, de biztos vagyok benne, hogy sokan járunk egy cipőben.

szerelem.jpg

Milyenek a „D” típusú férfiak?

A „D” megnevezés mondjuk legyen a degenerált jelző, mert amire gondolok, azt inkább nem írnám le nehogy megsértődjön az, aki magára ismer. Akinek nem inge az pedig ne vegye magára, mert kivétel mindig van! Ez a típus tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit akar vagyis, hogy mit nem akar. Nem árul zsákbamacskát, elmondja, hogy igazából Ő nem vágyik kapcsolatra neki tökéletesen megfelel a néha „kavarunk” dolog (Nem akartam csúnyábban fogalmazni). Amiről persze kiderül egy idő után, hogy nem igaz mert hirtelen talál valakit akivel hopp hát mégis párkapcsolatot kezd kialakítani. Kérdezem én? Mire jók ezek a dumák?

„Te túl jó vagyok nekem.”- Igen, ebben egyetértünk.

„ Nem tudom megadni, amire vágysz.”- Honnan tudod mire vágyom, ha sosem kérdezted?

„Rosszkor találkoztunk.”- Nyilván…

„Te többet érdemelsz!”- Ez a másik, amivel tökéletesen egyetértünk. Biztos, hogy nem egy ilyen érzelmi fogyatékost szánt nekem a sors!

11407288_607658602670777_5819457537657006090_n.jpg

Tökéletesen manipulálnak. Adnak, és közben elvesznek (az önbizalmad) és mindezt úgy, hogy észre sem veszed milyen káros és ártó függő viszonyba keveredtél.  Az ilyen típusú férfiakkal alapból nincs valami rendben, mert ugyebár ha azt vesszük, hogy a cselekedeteink tökéletes tükörképe annak, amik bennünk játszódnak akkor bingó! Szóval kedves férfiak, nehogy azt higgyétek, hogy ez menő és normális dolog. Persze-persze, mi vívtuk ki a nagy egyenjogúságot, de az nem azt jelenti, hogy mi nők az élet lassan minden területén tökéletesek legyünk, ti meg kényelmesen hátradőlve lassan már elfelejtitek, mint jelent férfinak lenni! Ha ti elvárjátok, hogy egy nő például tökéletes testű legyen, akkor a ti sörhasatokat miért fogadjuk el? A kedvenc dumám az, hogy a tekintély szimbóluma. Ja khmm igen, mindent meg lehet magyarázni még azt is, hogy a húszas éveitekben miért néztek úgy ki, mint egy fiatal kolbászjelölt.  Mi nők sem arra vágyunk, hogy jó kocsi, tömött pénztárca, hanem egyszerűbb magától értetődő dolgokra. Az apró gesztusok, mint például ha kinyitjátok az ajtót nekünk, vagy ha felsegítitek a kabátunkat. Hülyeség volna? Azt gondolom, hogy egyáltalán nem! A nők többsége pedig arra vágyik a legjobban, hogy SZERESSÉTEK ŐKET! Nem a drága ajándékokra a sok felesleges manírra, hanem erre az egyszerű dologra. Nem attól lesztek menők, hogy azon versenyeztek hány csajt tudtok megdugni. Ha találsz valakit, aki szeret, aki mindent megtenne érted a Jóisten áldjon, becsüld meg! A bizalmat megnyerni évekig is eltarthat, elveszíteni viszont elég egy másodperc is. Utána meg majd elgondolkozhatsz, hogy mekkora ökör voltál, hogy hagytad elmenni. A másik fontos dolog, hogy vigyázz mint mondasz, egy lánynak ugyanis a rosszat örökre megjegyzi és fogalmad sincs, mekkora sebet tudsz a szavaiddal ejteni a lelkén. Legyetek férfiak és viselkedjetek is úgy, a tetteitekért vállaljatok felelősséget és az fenébe is az elvárások oda-vissza működnek! Ha pedig a Tinderen bepróbálkozol, könyörgöm legalább nézd már meg, hogy a barátnőd az én ismerősöm is és ne legyél ekkora sunyi sz@rcsimbók!!!

A szeretetkurva csajok

Kedves csajok! Könyörgöm nektek, ne alázkodjatok meg! Ne menjetek bele olyan „kapcsolatba” ami soha meg sem közelíti a valódi, klasszikus értelemben vett kapcsolatot. Az nem kapcsolat, amikor csak arra kellesz valakinek, hogy ha éppen unatkozik, ha rossz passzba van vagy, csak mert nincs más akkor elszórakozik veletek, ami alatt azt értem, hogy megdug. Ez kihasználás, persze ha hagyod, akkor ne csodálkozz, ha sérülni fogsz! Ha belemész egy ilyen játékba, akkor számolnod kell azzal, hogy az önbizalmad a béka feneke alá fog süllyedni és minél jobban belebonyolódsz, annál mélyebbre kerülsz. Akinek nem kellesz úgy, ahogy vagy az meg sem érdemel téged! Ne mellekben mérjétek magatokat, és ami a legfontosabb, hogy ne magatokban keressétek a hibát! Mindannyian a saját boldogságunkat keressük, de megalázó kapcsolatba belemenni egyáltalán nem éri meg! Az ember csak veszít vele! Azért mert vágysz, a szeretetre nem kell „elkurvulnod”. Sokan elkeseredésetekben hajlamosak vagytok meggondolatlanul cselekedni, még ha nehéz is ne tegyétek! Higgyétek el, hogy jobbat érdemeltek annál, minthogy megalázzanak titeket, hogy egy destruktív viszonyba legyetek, hogy gyűlöljétek a testeteket és mindig magatokba keressétek a hibát! Megérdemled a jót, a legjobbat és higgy abban, hogy meg is kapod majd egyszer! Azért mert valakinek odaadod magad nem leszel előbbre mert akinek tényleg fontos vagy az tud várni. Akit meg csak a szexszel lehet megfogni az meg már régen rossz.

11701147_986867491344897_3494649850116528314_n.jpg

Csajok! Legyetek magabiztosak! Legyetek büszkék arra, akik vagytok, és ne próbáljatok meg megfelelni egy pasinak sem! Nem éri meg! Nem minden a külső és ne mondogassátok azt, hogy nektek nem kell kapcsolat, nektek jó ez a semmitmondó, langyos víz. Ez egy nagy hazugság és pontosan mivel ki vagytok, éhezve a szeretetre ezt mások sem fogják elhinni, mert lerí rólatok, hogy igenis vágytok arra, hogy szeressenek Titeket! Társra vágytok, meghittségre és nem a testiségre. Ezzel nincs is probléma csak a minőségre fektessétek a hangsúlyt! Ezért én sajnálom azokat a pasikat, akik a kivételt képezik, és mi mégsem vesszük őket észre, mert mindig olyanra vágyunk, ami elérhetetlen vagy nem méltó hozzánk.

Dóri