Ki is vagyok én?

Dóri vagyok, a blog szerzője. „Bohém forradalmár”, örök álmodozó, diplomás szociális munkás-ifjúságsegítő, lelkesen, szívvel-lélekkel író. Hiszek abban, hogy mindenkinek szüksége van néha egy kis „léleksimire” hiszen attól nem leszünk gyengébbek, ha merünk beszélni a problémáinkról. Mások segítése mindig is központi szerepet játszott az életemben, különösen „a lélek ápolását” tartom nagyon fontos feladatnak, amit a szakmámból adódóan professzionálisan is végzek. A XXI. század fiataljainak az élet szinte minden területén meg kell felelniük, ami valljuk be lehetetlen küldetés. Megtalálni önmagunkat ebben a felgyorsult világban nem egyszerű. Az írásaimmal elsősorban az útkeresés problémáira keresem a megoldást valamint bízom benne, hogy eközben én is rátalálok a saját utamra. Nem hiszek a véletlenekben viszont abban igen, hogy mindent elérhetünk, amit csak akarunk, a boldogság kulcsa a mi kezünkben van. Hiszek abban, hogy néha a dolgok azért esnek szét körülöttünk, hogy utána valami nagyszerűbb szülessen! A stílusom őszinte, szókimondó és kendőzetlen, felesleges manír nélkül. Mint minden nő én is imádom a csajos dolgokat, a szépség és a divat világát. Szépségápolással, életmóddal és lelket erősítő személyes, bejegyzésekkel egyaránt találkozhatsz nálam. 
about-me-leon-severan-we-buy-houses.jpg

Az írás számomra egy olyan elfoglaltság, ami az én kis mentsváram a szürke hétköznapok monotonitása mellett. Megnyugtat, kizökkent és örömöt ad. A szabadidőmben sokat olvasok, filmet és sorozatokat nézek, zenét hallgatok, táncolok és imádok utazni is. Számomra az ideális este egy szuper kis teraszra kiülős, barátokkal, családdal beszélgetős, fröccsivós, nevetős, susu bolondság.

phototastic-2015_08_17_2e64f843-f9be-435d-990f-08046b045c16.jpgAz írásaimat egytől egyig, egy kis lélekmorzsával fűszerezve, lélekbonbonnal megbolondítva, őszintén tálalva, "Dórisan" adagolva olvashatjátok. Ha új vagy itt- remélem ugyanolyan élvezettel fogod olvasni a bejegyzéseket, mint ahogy én írom őket. Love, Dóri 

"Vagy írj olyat, amit érdemes olvasni, vagy csinálj olyat, amit érdemes megírni."

Benjamin Franklin

Címkék: rólam, augusztus, 2015