Last minute ~Halloween~ cica smink és jelmez

A Halloween nem hoz különösebben lázba, mivel ennek a hagyománynak nálunk nincsen semmiféle gyökere. Sosem voltam még halloweeni buliba és nem is szoktam kidekorálni a lakást viszont a munkám miatt most mégis egy kicsit átszellemültem. :D Ez alatt azt kell érteni, hogy mivel egy ifjúsági irodában dolgozom, ezért a fiatalság miatt nagyon kis hangulatosra kidekoráltuk az irodát. Tökfejek, denevérek, csontvázak és pókhálok leptek el bennünket. Jövő héten egy Halloween after bulit is szervezünk szóval amiatt sokkal izgatottabb vagyok, de majd szerintem megmutatom, hogy miket kreatívkodtunk. :) 

Mivel nem igazán hoz lázba ez a mizéria ezért nem is nagyon készültem nagyon "komoly" jelmezzel csupán tényleg egy 20 perc alatt elkészíthetővel, ami végső esetben azt gondolom, jól jöhet. A szemfülesebbek észrevehetik, hogy vörös a hajam a képeken. Nem, ez nem barbatrükk, hanem tavalyi kép, de mivel idén is hasonlóan kreatívan ugyanez lesz a jelmezem az irodai buliban, ezért használtam fel a képeket. Vörös hajjal amúgy is ütősebb volt ez az outfit szerintem. :) A jelmezhez csupán pár kiegészítőre van szükség és máris szexi leopárdokká/párducokká/cicákká- kinek mi tetszik - válhatunk. Az abszolút kedvencem a Negiluy által készített Sugar Skull mert egyrészről iszonyatosan kreatív másrészről meg inspirál is arra, hogy próbálkozzunk. Sajnos én még nem érzek kellő motiváltságot ahhoz, hogy egy ilyen komoly arcfestést elkészítsek, de majd egyszer biztosan eljön az én időm is. Ki tudja talán a farsangi időszak lesz nálam a befutó, mert oda már van is ötletem. ;)

A smink

Amire szükséged lesz csupán egy fekete szemceruza vagy tus valamint egy piros rúzs és némi kreativitás. Az alapozás után húzz egy vastag tusvonalat majd "cicásítsd" a végét és bátran húzd csak jó hosszúra. A belső szemzúgba is húzd tovább a vonalat majd több rétegben tegyél fel fekete szempillaspirált. A szemek után következhet egy csinos kis fitos nózi valamint bajusz és a szád feletti részt is "macskásítanod" majd egy vörös rúzs és Voilá elkészült a smink!

instagramcapture_a4ae8561-ae27-4869-8132-9899e15322c5_1.jpg

Meowww

A jelmez

Ezt sem bonyolítottam túl: egy sima fekete csipkés top (no name), egy párducmintás nadrág (H&M) és egy magassarkú bokacsizma szintén a no name kategóriából. :D 

halloween.jpg

A kiegészítők

Ezt a "párducos szettet" még a szilveszteri kirakodó vásár alkalmával vettem kb 4 évvel ezelőtt. Egy cicafüles hajpántból, egy csokornyakkendőből és egy farkincából áll. 

 

Ti beöltöztök Halloweenre? Tervezitek, hogy elmentek valamilyen buliba? Egyáltalán, hogyan viszonyultok ehhez a hagyományhoz?

 

Dóri