*Novemberi HAUL* | Szerzemények

Édes november. Az év utolsó előtti hónapja, amikor már érezzük, hogy a karácsony is egyre közeledik, a falevelek egyre jobban hullanak és az idő is egyre barátságtalanabb. A sütőtök ilyenkor a legfinomabb, a karácsonyi dekorációk már megjelennek a boltokban és hamarosan kezdődik az adventi ünnepkör. Mi tagadás ez az év egyik legszebb és legmeghittebb időszaka. Ilyenkor már előkerülnek nálam az illatgyertyák és a finomabbnál finomabb teák. Imádom ezt az érzést. :)

hello-november.jpg

A hidegebb idő beköszönte miatt szükségem volt pár melegebb holmira illetve egy táskára, az ötvenedikre. :D Ezeket szeretném nektek most megmutatni illetve egy pár random dolgot, amit szinten a legutóbbi beszerző körutam során vásároltam. Azt már említettem, hogy amikor egy hosszú hét után van két hétvégi napod és abból az egyik arra megy rá, hogy órákat állsz sorba a boltokban az elég bosszantó tud lenni. Nekem alapvetően nem hiányzik a vasárnapi nyitvatartás de mondjuk, ilyenkor el tudnám viselni mert a vasárnapi napom meg a takarítással, rendrakással telt el így csak most tudtam leülni és megírni ezt a bejegyzést. Persze minden csak időbeosztás kérdése, de néha szeretném, ha egy nap 48 órából állna, mert akkor talán mindenre lenne időm. Na, de lássuk is csak miket vettem! 

wp_20151107_17_01_55_pro.jpg

Egy melegebb téli kabátra nagyon szükségem volt már. A vicces, hogy a C&A-ba ahol vettem igazából másért ugrottam be aztán megláttam ezt a gyöngyszemet, amiből egy darab volt. Azonnal felpróbáltam és mintha rám öntötték volna... szerelem volt első látásra! Az ára kicsit húzós volt, de úgy gondolom nagyon jó befektetés lesz ez a következő években is. A színe valami eszméletlen, a kép sajnos nem adja vissza. Bordó és ez a bogyóba hajló árnyalat, amit tudjátok, hogy imádok a mostani szezonban! Fekete szőrmés a nyakánál és van csuklyája, ami nálam kritikus pont, mert nem veszek olyan téli kabátot, aminek nincs. A hossza is pont megfelelő, takarja a derekam bőven, ez a lényeg. 

A másik nagy kedvenc színem idén ősszel a mustársárga. A kötött pulcsit a H&M-ben vettem és volt még feketében és zöldben is.  Sosem gondoltam volna, hogy egyszer nekem ez tetszeni fog. Az árnyalat engem a 70-es évekre emlékeztet és anyukám is megjegyezte, hogy milyen régen látott már ilyen színt. :) A képen természetesen ez sem jön át olyan szépen, de igyekeztem úgy lefotózni, hogy azért hasonlítson az eredetire. 

A farmer extra skinny, sztreccs és normál dereka van és szintén a H&M-ből van. (Ergo se nem túl lent, se nem túl fent, köldök alatti magasságban.) Számomra ez is egy vesszőparipa, mert a csípőnacik nem állnak jól és nem is szeretem, a magas derekú nadrágok meg általában combban szűkek és mivel a derekam vékony, a csípőmhöz képest ,ezért ott meg nagyon eláll. Remélem, a gyártók egyszer majd gondolnak a combos lányokra is, mert ez nálam megszokott, hogy annál a résznél megáll a tudomány és se fel, se le. :( 

phototastic-2015_11_08_2e907f04-13ee-4bbb-85fa-bb1bf0d022f8.jpg

A kabát és a pulcsi színe közelről

Az utolsó darab az egy CCC- Jenny Fairy fekete táska. A táskára természetesen nem volt szükségem, de meg kellett vennem. Ez a kedvencem a zsákmányok közül. Tökéletes a mérete egy A/4-es nagyságú méret is simán belefér, van egy fő rekesze, amibe van két zseb a telefonnak és egyéb apró dolognak. Egy kis oldalsó cipzáras rész is van. A középső rekeszen kívül van még két oldalsó, amibe szintén lehet pakolni valamint a külső részen szintén van egy cipzáras zseb. A táskát lehet karon is hordani valamint volt hozzá egy hosszabbító rész, amivel vállunkon is tudjuk viselni. Én mindenképpen így fogom használni. Nem mondom, hogy ez is egy olcsó darab, de a CCC táskák minőségében még sosem csalódtam és általában ott vásárolok. 

phototastic-2015_11_08_deefe591-d0a4-4e8a-8a71-521b23b7814c_1.jpg

Mivel illatgyertya mániás vagyok, ahogy már azt említettem így muszáj volt beszereznem egy incsifincsi új égetni valót a DM-ben. A választásom az Air Wick Life Scents-Mom's Baking (Nagymama sütije) nevű csodára esett. Elvileg három illatot lehet majd megkülönböztetni az égetés során. Kíváncsi vagyok, hogy ez valóban működni fog -e. Mindenesetre sült körte, pitemorzsa és vanília illatokból áll ez a kreálmány. A legszebb benne, hogy én almás pite illatot érzek a legjobban benne! :D 

A Glamour -napokon jól betankoltam a szépségápolás terén így nem volt semmire sem szükségem csak egy szemfesték lemosóra, mert azt sikeresen elfelejtettem. A Nivea kettős hatású szemfesték lemosóra esett a választásom, mert a DM-ben most 50 pontért (Active Beauty kártya) ki lehet nyomatni egy 25%-os kupont a megjelölt arcápolási termékekre. Nivea, Himalaya és Garnier termékek is akciósak voltak egyébként. Tegnap már kipróbáltam és azt kell mondanom elsőre jó a benyomásom, szépen leszedett minden festéket, kíméletesen és nem irritálta a szemem. 

Egészen ősztől tavaszig folyamatosan szedek C- vitamint. Elég szeszélyes az időjárás ilyenkor és a mostani enyhe idő remekül kedvez a baciknak, nem szeretnék beteg lenni ezért most 1000 mg-ra növelem a szokásos adagom. A Vitamintár készítményét szintén a DM-ben vásároltam. 

Virágnál láttam EZT a csodálatos füldíszt, ami annyira megtetszett, hogy a C&A-ban megláttam egy hozzá hasonlót így nem is volt kétséges, hogy velem jön. :) Alig várom, hogy alkalmam legyen felvenni. 

wp_20151108_16_28_03_pro.jpg

Neked van már novemberi kedvenced? :) 

 

Dóri