{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - VKP Karácsony- Gift Swap

Egy szuper kezdeményezéshez csatlakoztam így karácsony előtt. A Vigyázz! Kész! Posztolj! (VKP) egy kihívás, amelyben kéthetente ugyanabban az időben egy adott témában a bloggerek bejegyzést írtam egy előre meghatározott témában. A téma viszont csak megjelenéskor lesznek publikusak. Már régóta szerettem volna csatlakozni ehhez a kihíváshoz és így karácsony előtt még egy nagyon szuper kezdeményezésbe is "belefutottam". Ez pedig nem más volt, mint a Gift Swap magyarul az ajándékcsere. A résztvevő bloggerek sorsolás útján kaptak egy párt, akinek ajándékot kellett küldeni karácsonyra. Az hogy ki kit kapott természetesen a csomagocska megérkezéséig titok maradt. Nem az volt a lényeg, hogy minél nagyobb összegben vegyünk valamit, hanem hogy meglepjük vele a másikat. :) Nagyon izgalmas volt a várakozás, hiszen furdalta már a kíváncsiság az oldalam... Arra viszont nem számítottam, hogy az állam is le fog esni a "VKP-s angyalkámtól".

vkp_karacsony_hivatalos_kep.png

Először is a csomag, amit kaptam HATALMAS volt, de szó szerint. Dolgoztam, amikor megérkezett, de anyukám egyből felhívott az átvételt kővetően, hogy valami hatalmas csodaszép dobozkám érkezett. Ugye nem kell mondanom, hogy alig bírtam kivárni az estét, amikor is végre kibonthattam! :D A kibontás sem volt egyszerű, mert olyan szépen és gondosan volt becsomagolva, hogy nehezen vettem rá magam. Maga a doboz teljesen elvarázsolt hiszen tökéletes karácsonyi hangulatot árasztott. Aztán amikor megláttam, hogy miket kaptam, elállt a szavam. Annyira látszott rajta, hogy "az angyalkám" teljesen tudatosan válogatta össze az ajándékokat, hogy teljesen meghatott. Komolyan mondom, hogy az ilyen apró dolgok iszonyatosan sokat jelentenek egy ember életében! Egy úgymond teljesen idegentől ilyen szép ajándékot kapni azért nem semmi. Főleg, hogy olyan dolgokat kaptam mintha már ezer éve ismerne. :) Mi is lapult a csomagban? 

phototastic-2015_12_16_a860b73a-8b0b-4259-85c2-0fa0032c26f4.jpg

2 csomag Saga tea, citrus-menta és erdei gyümölcs ízben

1 Balea tusfürdő, Lime- Aloe Vera illatban

1 karácsonyi gyertya

1 fürdőfagyi, ylang-ylang és szantálfa illóolajokkal

1 mókás "Index Clip" (nem tudom mi ennek a neve pontosan magyarul...kapocs? :D )

wp_20151216_16_33_44_pro.jpg

Na, és ki a titkos küldő? Nem más, mint Andi a Kedves Blogger írója.

wp_20151216_16_34_15_pro.jpg

Innen is szeretném neked megköszönni, hogy ilyen örömet okoztál nekem így karácsony előtt. Megint megbizonyosodtam arról, hogy az önzetlenség és az apró figyelmesség mennyire jól tud esni másoknak, és ami a legjobb az egészben, hogy semmibe sem kerül! :) Az én ajándékom pedig egy másik Dórihoz repült! :)

Ha kíváncsiak vagytok a többi blogger ajándékára, kattintsatok a lent található linkekre! ;)

Dóri