Ünnepi köntöst öltő klasszikusok- AVON

A klasszikusok sosem mennek ki a divatból. A klasszikus cicás tusvonalas és az élénkvörös rúzsos smink is ilyen. A kevesebb néha több tartja a mondás és ezt a sminket sosem tudom megunni nem véletlen, hogy a karácsonyi időszakban is ezt készítem el. Az AVON minden évben ünnepi köntösbe öltöztet néhány klasszikus terméket. Három terméket is volt szerencsém kipróbálni az AVON jóvoltából melyek be kell vallanom már a csomagolásukkal elvarázsoltak. :) Fekete külső, piros és arany csillagokkal. Megnyerő igaz?

wp_20151224_10_10_23_pro.jpg

Az Ultra Colour 2 az 1-ben rúzsceruza kollekció négy új árnyalata közül a Red Haute fantázianevűt választottam, amely a klasszikus vörös árnyalat. A ceruza kialakításának köszönhetően gyorsan és precízen felvihető. Ez volt az első alkalom, hogy rúzsceruzát használtam és az első benyomásom nagyon pozitív, mert sokkal könnyebben felvihető, mint a hagyományos rúzsok. Krémes finisht ad, szépen csillog, de semmi csillám nincs benne szerencsére! Kellőképpen hidratál, de használat előtt érdemes az ajkainkat leradírozni és ajakápolót is felkenni, mert nincsen kiábrándítóbb, mint egy csodálatos, sötét rúzs alatti kiszáradt ajak. A tartóssága még tesztelés alatt van, de egy ebédet már kibírt úgy, hogy majdnem tökéletesen fent maradt. 

wp_20151224_10_13_05_pro.jpg

Ára: 1398 Ft

A  SuperShock szempillaspirált már ismertem és kedveltem, hiszen igazán sötét, dús és ívelt szempillákat biztosít. A keféje pontosan annyi festéket visz fel amennyire szükség van, nem csomósodik és igazán igéző tekintetünk lesz tőle. :)

Ára: 1999 Ft

Az Ideal Flawless mattító kőpúder praktikus, hiszen egy tükör is található benne, amivel pillanatok alatt felfrissíthetjük a sminkünket. A púder matt hatást biztosít és a pamacs segítségével tényleg könnyen felvihető és abszolút táskabarát. Az árnyalat (Light Medium) pedig tökéletes a hófehér bőrű hölgyeknek is. 

Ára: 2899 Ft

wp_20151224_10_11_23_pro.jpg

instagramcapture_6b30a2b4-5498-4c54-acde-6ad84dabacb8.jpg

Ha kíváncsiak vagytok, hogy hogyan készítettem el az ünnepi sminket akkor kattintsatok IDE.

Boldog karácsonyt!

 

Dóri