Helló nyár! Viszlát narancsbőr!

Nagyon szerencsés az a nő, akinek tökéletes a bőre. Valljuk be sajnos ez az arány nagyon alacsony és bizony legtöbben szenvedünk a makacs cellulittel.  A cellulit avagy hétköznapi nyelvben a narancsbőr a bőr zsírszöveti rétegének rendellenessége. Az elváltozás alkati típusú és leggyakrabban a comb, a fenék és a karok bőrén jelentkezik. A felhalmozódott zsír betüremkedik a kötőszöveti rostok közé és ennek hatására a bőr olyan lesz, mint a narancs héja. Azt fontos tudni, hogy a fogyókúra önmagában nem elegendő az állapot megoldásához. A cellulit kialakulásának több tényezője is van: az életkor, a nem, a bőr vastagsága, a hormonális tényezők, a test zsírtartalma, a lerakódott méreganyagok mennyisége és a nyirokkeringés is. A helyes táplálkozással (minél kevesebb cukorbevitellel), bőséges folyadékfogyasztással és rendszeres testmozgással azonban javíthatunk az állapotán.

Mivel hamarosan itt a bikiniszezon és sajnos én is küzdök ezzel a kellemetlen elváltozással ezért ebben a bejegyzésben egy olyan terméket mutatok be, amelyeket már több mint egy hónapja használok, és úgy gondolom, hogy a megfelelő diéta mellett roppant hasznos segítséget nyújt a szép bőr eléréséhez. Természetesen önmagában semmi sem csodaszer, hiszen a krémek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres mozgás jótékony hatásait! Ezek csak egy kis pluszt nyújtanak, hogy még hatékonyabbá tegyük a folyamatot. 

Avon Solutions narancsbőr elleni termoaktív gél L-karnitinnel

Tesztelésre érkezett hozzám és nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mit tud ez a készítmény, hiszen cellulit elleni krémet mondhatni elég régen használtam és összességében nem voltak pozitív tapasztalataim.

wp_20160521_12_49_25_pro.jpg

Mit ígér ez a gél?

„Segít a narancsbőr enyhítésében akár már 4 hét után, helyreállítja a bőr selymességét."

"Segít a zsírégetésben. „

Hogyan kell használni?

Fürdés és törölközés után fel kell vinni a száraz bőrre ott ahol problémásabb. Én a combomra és a popsimra szoktam különös tekintettel.  Az érdekesség, hogy a termoaktív hatás miatt a gél felmelegíti a bőrt, ezáltal serkenti a vérkeringést melynek hatására az összetevők gyorsabban felszívódnak. Az L-karnitin pedig a zsírégetésben nyújt kiváló segítséget.

wp_20160521_12_50_02_pro.jpg

Tapasztalataim

Több mint egy hónapja használom, és azt kell mondanom, hogy a bőröm felszíne valóban egyenletesebb lett. A melegítő hatás abszolút érvényesül a felvitel után nem sokkal viszont egyáltalán nem kellemetlen érzés. A használat után viszont tényleg figyeljetek az alapos kézmosásra, mert ellenkező esetben a tenyéren viszont nagyon kellemetlen tud lenni a csípő, melegítő érzés! Mindent összevetve én csak ajánlani tudom ezt a terméket, mert egy kiegyensúlyozott táplálkozás és rendszeres testmozgás mellett abszolút felgyorsítja a narancsbőr elleni küzdelmet. :)

Ajánlott fogyasztói ár: 2899 Ft

Kiszerelés: 150 ml

Nektek milyen narancsbőr elleni készítmény vált be?

 

Dóri