Szempillanövesztő projekt 1. rész | REALASH |

A csábos, hosszú és dús pillák sosem mennek ki a divatból. Megmondom őszintén, hogy sajnos engem nem áldott meg a sors hosszú pillákkal és az utóbbi időkben ráadásul még elkezdett látványosan hullani és megrövidülni is. :( Az okokat pontosan nem tudom, de gyanítom, hogy a rendszeres sminkelés, a vad szemdörzsölés és a néha sminkben alvás is hozzájárult eme roppant elkeserítő állapot kialakulásához. Nem vagyok a műszempillák rajongója így számomra ez a lehetőség sem játszott. Rengeteg blogon olvastam már a REALASH szempilla növelőről és nagyon örültem, amikor lehetőséget kaptam a cégtől a kipróbálásra.  Háromszoros hurrá, hiszen a neten nagyon meggyőző eredményekről számolnak be már három hónapos használat után.

Mit ígér a termék?

Megerősíti, dúsítja és hosszabbá teszi a szempillákat. A pillák 30 nap után 83%-al hosszabbnak és 79%-al dúsabbnak fognak hatni. A változást pedig már akár két hét elteltével is érzékelhetjük. A REALASH regenerálja a szempillákat, megerősíti és megelőzi a kihullásukat. Bőrgyógyászatilag és kozmetikailag tesztelt. Hatalmas plusz pont, hogy kontaktlencse viselők is használhatják, tehát ez sem lehet akadály nálam.

wp_20160503_20_42_21_pro.jpg

A csomagolás

Letisztult dizájn, fehér-zöld szín dominál. Megmondom őszintén, hogy nekem nagyon tetszik ez a minimalista megjelenés.

A termék

A szempilla növelő szérum egy 3 ml-es letekerhető tubusban található. A kis felvivő ecset segítségével tudjuk eloszlatni a terméket.

wp_20160521_12_51_28_pro.jpg

Használata

Naponta egyszer (célszerű este) a smink eltávolítása után a felső szemhéjra, a szempillák tövébe kell felvinni a felvivő ecset segítségével. A 3 ml-es szérum akár 3 hónapra is elegendő lehet.

Nagyon kíváncsi leszek a hatására és az előtte-utána képekre. Hogy mit várok a használatától? Szeretném, ha a szempilláim dúsabbak és hosszabbak lennének, valamint nem hullanának ki ilyen vészesen gyorsan, mint jelenleg.

wp_20160522_11_09_01_selfie.jpgPilláim jelenleg

wp_20160522_11_08_38_selfie.jpgA kiinduló állapot

Folyamatosan beszámolok majd az eredményekről! :)

http://realash.hu/

Ti kipróbálnátok ezt a terméket?

Dóri