AVON Anew Vitale szemkörnyékápoló krém | Teszt |

A mindennapos arcápolási rutinunkból hajlamosak vagyunk megfeledkezni a szemkörnyékről. Azok, akik hozzám hasonlóan nagyon érzékeny bőrrel rendelkeznek tudják, hogy a szemkörnyék területe bizony speciális ápolást igényel. A szenzitivitás mellett én ráadásul kontaktlencsét is viselek ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen termékeket használok a szemem körül. A harmadik ok pedig az, hogy már egészen kiskoromtól kezdve a szemem alatt kékes elszíneződés található emiatt sokszor tűnök kialvatlannak, betegnek. Sajnos ez genetika. Tesztelésre érkezett hozzám az Avon Anew Vitale tápláló szemkörnyékápolója, ami első használatra totális szerelem.

wp_20160918_12_33_12_pro.jpg

A könnyed textúrájú krém Avon Exclusive Perfect-Cell komplex-szel rendelkezik, amely hosszantartó hidratálást és ragyogó bőrt biztosít. Segít elfedni a bőrhibákat, egyenletessé teszi a bőr tónusát, a szem környéke frissebbnek és egészségesebbnek fog látszani a használattól. Minden bőrtípusra ajánlott, bőrgyógyászatilag tesztelt. Reggel és este kell felvinni a szemkörnyékre és a felső szemhéjra.

wp_20160918_12_33_46_pro.jpg

A csomagolása számomra luxus érzetet kelt és nagyon könnyen kezelhetőnek tartom. Hiába is, nagyon fontos a külcsín. :) Maga a krém nagyon könnyed, nagyon enyhe illata van, ami felkenés után nem érződik és gyorsan beszívódik. Én reggel és este használom a megtisztított bőrömre, a gyűrűsujjammal apró ütögető mozdulatokkal viszem fel a krémet. Fontos, hogy ne dörzsöljük a szemünk alatti részt, hiszen itt nagyon vékony és érzékeny a bőr. Egy hete használom, és határozottan selymesebbnek érzem a szemem alatti részt, remélem hosszútávon is beválik valamint a sötétebb foltokat is halványítja majd egy kicsit.

wp_20160918_12_34_33_pro.jpg

Kiszerelés: 15 ml

Ajánlott fogyasztói ár: 2599 Ft

Ti milyen terméket használtok a szemkörnyék ápolására?

 

Dóri