t by tetesept Habfürdő és fürdősó

Ha a lazításról van szó, akkor én abszolút a forró fürdő mellett teszem le a voksom. Mivel lehet fokozni ezt az élményt? Egy illatos habfürdővel, amely a testet-, lelket is kényezteti. Másfél hónapja kaptam tesztelésre ezeket a fürdőtermékeket és főleg most ebben a csontig hatoló hidegben pláne tökéletes társaim ezek a termékek.

wp_20161126_15_07_23_pro_1.jpg

Igazi „kádas” típus vagyok, ami azt jelenti, hogy imádok ejtőzni egy hosszú nap után a fürdőszobában. A habfürdőket és a fürdősókat részesítem előnyben inkább a fürdőbombákkal szemben, amit azért nem szeretek, mert nekem valahogy még nem sikerült olyat találnom, ami után ne kellett volna a kádat takarítanom és nekem túlzottan olajosak is. Hozzá kell tennem, hogy nem szeretem a túlzottan erős illatú és az extrém habos fürdővizet sem. Amikor megérkeztek hozzám a t by tetesept termékek először is az isteni finom gyümölcsös illatuk fogott meg. Megmondom őszintén, hogy még nem próbáltam ki soha semmit ettől a márkától és szinte nem is hallottam róluk.

Érzékiség habfürdő (420 ml 1599 Ft)

Maga a csomagolás is luxus érzetet kelt és jó pár alkalomra elegendő. Az illata pedig engem a kiskoromban kapható gumibogyó szörpre emlékezet, papíron gránátalmás egyébként. Nosztalgiázni meg ugye ki nem szeret, pláne ha szívet melengető emlékről van szó?! :)

Én azt mondanám, hogy úgy érzésre rakok a kádba egy kisebb mennyiséget, amiből már éppen megfelelő mennyiségű hab keletkezik. Általában ha egy kis kikapcsolódásra vágyom (szinte minden este) akkor használom, olvasok vagy zenét hallgatok és relaxálok közel fél órát a kádban. :) Egy szó, mint száz: függő lettem.

A másik verzió a „Kapcsolj ki!” névre keresztelt lila színű ylang- ylang és orchidea kivonatot tartalmazó, tápláló mandulaolajos csoda.

wp_20161125_21_58_36_pro.jpg

T by tetesept Egy adag szeretet fürdősó (60 g 499 Ft)

A fürdősó tökéletes választás szerintem, ha nem vágyunk annyira intenzív habos élményre, de mégis szeretnénk egy kis kényeztetést. Ez a pici adag is jó néhány alkalomra elég, adagolástól függően. Ribizlis illatú és ez is beszínezi a vizet viszont szintén kád-barát, mint a habfürdő tehát nem kell utána suvickolni. :)

wp_20170111_10_36_35_pro.jpg

wp_20170111_10_37_19_pro.jpg

A fürdősó párja az őszibarackos-vaníliás „Egy adag szerencse” nevű finomság. Tuti ki fogom ezt is próbálni.

Hol kapható?

A t by tetesept termékeket a Rossmann üzletekben és a TakemeShop.hu oldalon tudjátok beszerezni.

Ha egy kis megfizethető kényeztetésre vágytok mindenképpen tegyetek vele egy próbát! ;)

 

Dóri