Nyári gyümölcsszezon

Bevallom, nem vagyok egy kimondottan nyári típus… sőt inkább tavasz és ősz párti lévén nekem a +25 fok feletti hőmérséklet már kibírhatatlan. Egy dolog van, amit viszont nagyon élvezek ilyenkor az a gyümölcsszezon: először az eper aztán szép sorban jöhet a cseresznye, meggy és a többi… Hmmm egyből összefut a nyál a számban. A gyümölcsöket viszont nem csupán elfogyasztani szeretem, hanem a bőrápolásban is szívesen alkalmazom. Nemrég érkeztek hozzám az Inecto Naturals legújabb, limitált kiadású tusfürdői és testápolói és nincs mese, szerelmes lettem. <3

wp_20170603_13_44_01_pro.jpg

A termékeket a kókusz ihlette tehát az organikus kókuszolaj alap kiválóan hidratálja a bőrt, a hozzáadott limemag olaj pedig felpezsdíti az érzékeid.  Brutális illatorgia mindkét termék, már a doboz kibontása előtt is érezni lehetett a karibi jellegű, egzotikus illatokat. Kókuszpárti vagyok és először valóban a trópusi verzió (Tropical Coconut Infusion) finom ananászos-kókuszos illata fogott meg. A testápolót még órákkal a felkenés után is lehet érezni. A tusfürdő pedig iszonyatosan frissítő egy dögmeleg nyári nap után. A lime-menta (Tropical Coconut Lime&menta) verziót először csak óvatosan kerülgettem aztán az első használat után rájöttem, hogy ez a fanyar citrusos illat egyszerűen telitalálat így nyáron: könnyű és üdítő. A testápoló illata sokkal tartósabb, mint a trópusi az viszont elmondható mindkettőről, hogy nagyon tartósak és egyáltalán nincsen az a jellegzetes mű illatuk, tipikus, friss nyári jellegűek.  A testápolók gyorsan beszívódnak így szuper opció a melegebb hónapokra.

wp_20170603_13_45_45_pro.jpg

Most nyerhetsz is az Inecto-val május 6. és július 2. között, sőt még a Rex Állatotthont is támogathatod!
Nincs más dolgod, mint készíteni egy képet, amelyen háziállatod és egy Inecto vagy Inecto Naturals termék szerepel. Minden 5. képfeltöltés nyer aminek kiskedvenced garantáltan örülni fog. :) Minden 10. után pedig 5000 Ft-al támogatjuk a Rex Kutyaotthont.
A főnyeremény egy 2 fős (+ háziállat) wellnes hétvége 3 napra az Erzsébet Park Hotel*** Superiorba

Részletek: http://inecto.hu/fotozzesnyerj/

A limitált kiadású Infusion termékeket kizárólag a Rossmann drogériákban keresd!

Tegyetek vele egy próbát! Megéri! ;)

Dóri