Nyári felfrissülés Avon újdonságokkal

A kánikula beköszöntével egyre kevesebb kencét viselek el magamon és szerintem ezzel sokan így vagytok ti is. Ennek egyetlen egy eléggé kézenfekvő oka van ugyanis 30 fok felett teljesen felesleges akármivel is próbálkozni, hiszen minden leolvad a bőrünkről. A sminkben is teljesen minimalista vagyok nyáron és ez a testápolással sincs másképp. Hogy mivel lehet tökéletesen pótolni a parfümöt és miért nem kell lemondani a testápoló használatáról ilyen hőségben sem? Az Avon újdonságait teszteltem, amik tökéletesen beváltak az utóbbi hetekben.

18951111_1924270774497235_4844956963825709152_n.jpg

Avon Care Bőrnyugtató és frissítő testápoló zöld teával

Frissítő zuhany után testápolót használsz, ami azonban egy forró nyári napon pillanatok alatt leolvad rólad és nem szívódik fel. Ismerős szitu? Nálam ez nagyon gyakori és mivel nyáron sem tudok lemondani a testápolóról mivel száraz a bőröm ezért ezt a testápolót bátran merem ajánlani. Könnyű, nem ragacsos, hamar beszívódik és csökkenti a bőr feszülő érzését valamint az irritációt. Hát kell ennél több? Az illata pedig isteni, friss és nem émelyítő.

avon_care_bornyugtato_es_frissito_testapolo_949_ft_1895_2.jpgForrás: Avon

Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft

Avon Naturals Rózsaszín Grapefruit és menta testpermet

Ha szereted, a testpermeteket a parfümök helyett ilyenkor, akkor imádni fogod ezt az új illatkombinációt. A grapefruit fanyarsága keveredik a menta frissességével, amely pazar kompozíciót varázsol. A testpermetek nem olyan tartósak ezért érdemes naponta többször is befújni magunkat vele, ha egy kis felfrissülésre vágyunk. Ha nem szereted az édes illatokat, akkor ez nyerő lesz nálad! Nekem a táskám állandó lakója. :)

naturals_rozsaszin_grepfrut_es_menta_testpermet_999_ft_1784_8.jpgForrás: Avon

Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft

 

Tegyetek egy próbát Ti is! ;)

 

Dóri