Júliusi Avon újdonságok |strobing, szaténos matt körömlakk|

A kontúrozás után az idei trend az úgynevezett strobing technika. A strobing lényege a finomságról szól, hogy játszunk a fénnyel. A strobing alapja az árnyékolás és a highlighter használta. Igazi gyors-segély lehet a fáradt bőrnek, hiszen a gyöngy részecskék visszaverődése csodálatos ragyogást és simaságot biztosít. A bőr ragyogó és hidratált lesz. A legegyszerűbb kézzel felvinni a kívánt felületre. Nagyon sok márka előrukkolt most strobing krémekkel. Az Avon jóvoltából én is kipróbálhattam most a mark. pirosító-highlighter duó sticket. A hab a tortán szintén a mark. trendkiadástól, a szaténos matt hatású körömlakk, ami első használatkor magával ragadott.  Az ajkak után a körmökön is élvezhetjük a matt hatást, hiszen itt is mesésen mutat. Ha kíváncsiak vagytok, ezekre a termékekre mindenképpen olvassatok tovább.

wp_20170723_10_49_33_pro.jpg

wp_20170723_10_50_26_pro.jpg

mark. pirosító-highlighter duo

Ez a kétvégű krémes stift a praktikussága mellett a csomagolásával is nagyon megnyerő. A fekete alapon fehér dizájn nekem nagyon tetszik, modern mégis letisztult, minimalista hatást kelt. A nyári hőségben inkább a kevesebb néha több elvet követjük a sminkelés terén. Elég csupán egy üde pír és egy kis highlighter, a bőrünk máris ragyog. Ez a kompakt termék a legpraktikusabb darabja lehet a nyári neszesszerünknek. A stift egyik felében található a pirosító, ami egy gyönyörűszép aranyos csillogású barackos árnyalat. Az ujjunk segítségével könnyedén eloszlathatjuk az almácskákon, miközben mosolygunk. A stift másik felében található a pezsgőszínű, fényesen ragyogó highlighter, amivel a járomcsontunk legmagasabb pontját tudjuk kiemelni ez pedig, hangsúlyossá teszi arcvonásunkat. A stift könnyen használható, krémes, könnyű felvinni és hamar beszívódik. Nagyon ajánlom és nem csak a könnyű használhatóság miatt, hanem a praktikussága és táskabarát mérete miatt is. :)

wp_20170723_10_51_46_pro.jpg

wp_20170723_10_54_08_pro.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3299 Ft

mark. szaténos matt hatású körömlakk

A matt rúzsok virágkorukat élik napjainkban. Megmondom őszintén, hogy én jobban szeretem a szaténosabb finisht, ami a rúzsokat illeti viszont a körömlakkok terén még nem találkoztam ilyesmivel. Az Avon most 6 új igazi nyári árnyalattal rukkolt elő és a Pampered Princess árnyalatot volt szerencsém tesztelni. A szín pinkes lilás. A felvitelnél semmi sem látszott még olyan volt, mint egy „normál” körömlakk”. A száradás után viszont előjött ez a bizonyos matt szaténos hatás, ami számomra teljesen újdonság volt, hiszen nem kifejezetten matt a felület, hanem van benne egy kis szaténos lágy vonal. Nagyon tetszik és már egy rétegben is tökéletesen mutat. Szerintem szuperül mutat és alig várom, hogy kipróbálhassam a többi vibráló árnyalatot is.

wp_20170723_10_52_06_pro.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1398 Ft

Összességében nagyon elnyerte a tetszésemet a mark. termékcsalád -e két tagja és remélem lesz lehetőségem kipróbálni más termékeket is tőlük.  

Nektek, hogy teszik? :)

 

Dóri