Őszi kedvencek | Avon újdonságok |

Azt hiszem, hogy már sokszor említettem, hogy  a kedvenc évszakom az ősz. Igen, én nem vagyok az, aki nyárfüggő, sőt kifejezetten rosszul viselem a meleget. Az őszi bekuckózás, a falevelek varázslatos színei, az illatgyertyák és persze a sütőtök ínycsiklandozó illata egyből jobb kedvre derít még akkor is ha éppen nem süt a nap. Most egy igazi “őszi illatú” termékcsaládot szeretnék bemutatni az Avon jóvoltából, ami garantáltan téged is jobb kedvre derít egy esős, szürke napon.

Avon Naturals Vörös áfonya és fahéj termékcsalád
A fahéjas- áfonyás termékcsalád egy melegebb, őszi illat; lelket melengető. :) Kicsit tartottam attól, hogy  a fahéj karakteres illata teljesen elnyomja az áfonyát. Szerencsére a vörös áfonya édes illata abszolút érezhető mindegyik termékben és egy nagyon különleges elegyet alkotnak. Az illatot úgy tudnám leírni, hogy fűszeres de mégis ott van benne egy csipetnyi édesség amitől igazán egyedülálló. A tusfürdő, testápoló, testpermet segítségével “felmelegíthetjük” a lelkünket egy hosszú nap után. Én elfogult vagyok, mert imádom a fahéj illatát, de ez a termékcsalád tényleg megér egy próbát a különlegessége miatt. Tegyetek vele egy próbát ha ti is imádjátok a melegebb, kuckózos illatokat. 
img_20171026_180621.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:


Naturals Vörös áfonya és fahéj tusfürdő: 999 Ft
Naturals Vörös áfonya és fahéj testápoló: 999 Ft
Naturals Vörös áfonya és fahéj testpermet: 999 Ft

Édes Habfürdők

Emlékeztek még gyerekkorotokból arra a duci, színes rágógumira, amit olyan hosszú csomagolásban -azt hiszem tízesével- lehetett kapni? Én imádtam az illatát és bár az íze hamar elillant, azért mi lelkesen rágcsáltuk. Az Avon rágógumis habfürdője pont ezt az illatot eleveníti fel számomra, egyszerűen összefut a számban a nyál és legszívesebben megkóstolnám mehhh :D A másik érv mellette, hogy szuper habot kreál a fürdővízben és egyáltalán nem szárít. Az almás süteményes habfürdő pedig szintén egy gyermekkori emléket juttat eszembe, méghozzá anyukám isteni almás pitéjének az illatát. Emlékszem mindig alig vártam, hogy elkészüljön és megkóstolhassam. A rágógumishoz hasonlóan ez is jól habzik és egy kevés is elég belőle a vízbe. Ha szeretnétek egy kis vidámságot, édes illatot csempészni a fürdőszobába akkor ne habozzatok kipróbálni. 

img_20171026_181021.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

Almás sütemény habfürdő: 949 Ft
Rágógumi habfürdő: 949 Ft

Nektek mik a kedvenc őszi termékeitek?

 

Dóri