Blogszülinap | A bűvös 3. év |

El sem hiszem, hogy a kis mentsváram, a „gyermekem” idén már a 3. születésnapját ünnepli! Álmomban sem gondoltam volna, hogy 3 év alatt hova jutok és mennyi mindent köszönhetek majd a blogomnak, az írásnak.

screen-shot-2014-08-23-at-7_37_57-pm.png

Helyzetjelentés

2014 november 30-án azért indítottam el az akkor még Peace, Love and… nevű oldalam, mert életem egy nehéz időszakában voltam és szerettem volna kiírni magamból minden fájdalmat. Igen, az akkori bejegyzéseim többsége a csalódottságról szólt és arról, hogy nem szabad feladni önmagunkat. Tavaly már az útkeresés hullámvasútját megjárva rájöttem, hogy a görcsös akarás nem vezet semmire. Nagyon mélyponton volt az életem egészen idén márciusig, amikor is betöltöttem a 30. életévem és tényleg pontosan akkor, amikor fejben tudtam, hogy mi az amit akarok, egyáltalán mit akarok kezdeni az életemmel akkor jöttek a változások. Új munka, szerelem és az életem teljesen megváltozott. Nem akarok már senkinek sem megfelelni, nem érdekelnek az üres, semmitmondó kapcsolatok és bizony sokat változtam. Sajnos a változásokat nem egyformán éljük meg és bizony ismét rá kellett jönnöm, hogy az elengedés nem rossz dolog. Egyszerűen mindig csak a szépre kell emlékezni. J Sosem voltam még ilyen kiegyensúlyozott és boldog, mint most. Minden egyes nap hálát adok a sorsnak, hogy ilyen kegyes hozzám. A blog is új irányvonalat vett, igaz az még tavaly hiszen új nevet kapott a Funkydorie-t ami teljes egészében én vagyok. Hogy mi változott tavaly óta? Lássunk!

Egy kis statisztika

A blog követőinek száma: 16 (tavaly 14 volt)

A Facebook oldalon 740 követőm van (tavaly 450 volt)

Az indulás óta 34594  lapletöltés történt (tavaly 27742 volt)

165 poszt jelent meg indulás óta. Ez a 166. :)

Az Instagram oldalon 331 követőm van (tavaly 244 volt)

A Twitter oldalt- @Funkydorie87- 42-en követik (tavaly 36 volt)

A Bloglovin-on 16-an követnek (tavaly is 16 volt)

A MagyarBlogok oldalon 7-en követnek (tavaly 6 volt)

A valaha volt legerősebb nap a tavalyihoz hasonlóan még mindig 2015.10.11.

b45ae32f2acae20ac566e9cccfca65db.gif

Már nem akarok mindenáron minden social media oldalon fent lenni, hiszen pl. a Twitter úgy gondolom, hogy nálunk nem futott be akkora karriert ezért én sem használom túl gyakran. Őszintén szólva nekem a Facebook és az Instagram az, ami bevált. A videózást nagyon szerettem volna megvalósítani legalábbis tavaly még azt gondoltam, hogy idén biztosan belevágok, de mára már kikristályosodott, hogy nekem az túl sok lenne. Én nem vagyok az a típus, már aki feltár minden egyes, intim részletet az életéből és amúgy is mostanában a privát Facebook oldalamra is kevesebbet posztolok. Ennek egészen egyszerű a magyarázata: boldog vagyok és szeretem megélni a pillanatokat, az élményeket ezért nincs szükségem visszaigazolásra másoktól. :) Nagyon szuper érzés erre a szintre eljutni. A blogra is kevesebb tartalom kerül, egyrészt a munkám miatt nagyon elfoglalt vagyok, másrészt szabadúszó újságíróként is tevékenykedem továbbra is ezért nem marad túl sok időm. Voltak alkotói válságok idén is bőven, de aki ír az tudja, hogy egyszer fent egyszer lent. Ha nem tudok miről írni, akkor nem szoktam erőltetni, mert silány minőséget nem akarok kiadni a kezemből. A beauty témákat viszont idén jóval többször előnyben részesítettem, mint tavaly de egyáltalán nem bánom, sőt! Azért továbbra sem tartom magam beauty bloggernek sem semmilyen kategóriába nem tudom magam besorolni.

A lényeg viszont változatlan: az írás az életem része, imádom művelni és a célom továbbra is a tartalomgyártás, a magam által felállított célok elérése. A magamnak megfelelés a lényeg és az, hogy senkihez sem hasonlítom magam, nem versenyzek senkivel. Azt meghagyom a nagykutyáknak. ;)

d692facd618826c72ac58eb3e5fc11b5.jpg

Szeretném megköszönni a családomnak, a barátaimnak, a szerelmemnek azt sok-sok támogatást, amit kaptam, hiszen nélkülük talán már régen abbahagytam volna az egészet! Köszönöm, hogy türelmesek vagytok velem, amikor hát, hogy is fogalmazzak?! Egyáltalán nem könnyű elviselni. :)

Köszönöm a szponzoraimnak a lehetőséget az együttműködésekre és a jövőre nézve remélem, hogy a közös munka még jó sokáig folytatódik. <3

A legnagyobb köszönet pedig neked jár Kedves Olvasóm, hogy velem vagy!

Dóri